Gezien de vaak grote financiële belangen is een juiste waardebapling van uw vastgoed van belang

Anouk is dankzij haar ervaring als taxateur bij de Belastingdienst en haar studie Fiscaal Recht aan Nyenrode universiteit, gespecialiseerd in het uitvoeren van fiscale taxaties. Zij helpt u graag verder met een taxatierapport passend bij uw situatie.

Contact

Fiscale taxaties

Bij fiscale taxaties is het van belang dat de waarde zorgvuldig en door een deskundige wordt vastgesteld, omdat het fiscale belang van de waarde van een onroerende zaak vaak erg groot is. Wij stellen taxatierapporten op voor verschillende fiscale doeleinden. Dit is bijvoorbeeld van toepassing bij:

- De overdracht van onroerende zaak van zakelijk naar privé en andersom;
- Overdracht tussen twee vennootschappen;
- Staking/liquidatie;
- Bedrijfsopvolging;
- Bedrijfsovername;
- Nalatenschap en schenkingen;
- Grondslag voor de overdrachtsbelasting of BTW.

Onze taxatierapporten kunnen gebruikt worden bij het indienen van vooroverleg met de Belastingdienst of ter onderbouwing van de waarde in het economische verkeer. Door het indienen van een goed onderbouwde taxatie die voldoet aan de eisen van het NRVT heeft u sneller zekerheid over de waarde van de onroerende zaak.

Anouk is zelf als taxateur bij de Belastingdienst werkzaam geweest en is afgestudeerd als fiscaal jurist aan Nyenrode. Deze combinatie van opleiding en ervaring is zeldzaam. Onze taxatierapporten worden tevens uitgevoerd volgens de richtlijnen van TMI (Taxatie Management Instituut). De Belastingdienst werkt met hetzelfde taxatiemanagementsoftware, waardoor zij goed bekend zijn met TMI-taxaties en daarmee snel inzichtelijk hebben of de aangegeven waarde akkoord is.

Indien gewenst treedt Anouk in overleg met uw fiscalist of adviseur, zodat de waardering aansluit op uw situatie.

Werkwijze

TAXATIE COLLECTIEF

Osseweg 36A
5351AE Berghem

Heermoesstraat 25
5232 KG s-hertogenbosch

0412-250013
info@taxatiecollectief.nl
www.taxatiecollectief.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN TAXATIE

Wilt u een taxatieaanvraag doen? Vul onderstaande contactformulier zo uitgebreid mogelijk in en wij leveren binnen één werkdag een offerte aan.

TE TAXEREN OBJECT

To top