Bedrijfsmatige taxaties

Wij voorzien u graag van een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige taxatie.

Daarnaast kenmerken wij ons door onze snelle doorlooptijd en ons digitale klantportaal. Na opdrachtverstrekking duurt het circa 10 werkdagen voor u het taxatierapport ontvangt. De status van het taxatieproces kunt u 24/7 volgen via het klantportaal.

Contact

Betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige taxaties

Wij stellen bedrijfsmatige taxaties op conform de geldende richtlijnen. Wij taxeren onder andere:

- Winkels;
- Kantoren;
- Bedrijfsruimte;
- Horeca;
- Exploitatiegebonden vastgoed;
- Maatschappelijk vastgoed;
- Groot Zakelijk vastgoed;
- Agrarisch vastgoed.

U kunt erop vertrouwen dat uw taxatierapport met zorgvuldigheid en met de meest actuele kennis van zaken is opgesteld. Dankzij samenwerking met onze partners hebben we meer kennis in huis. Daarnaast onderhouden we contacten met makelaars en adviseurs in ons werkgebied. Zo blijven we van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en kunnen we de beste service bieden.

De taxatierapporten worden uitgevoerd in TMI (Taxatie Management Instituut). Dit rapport is opgesteld volgens de richtlijnen van NRVT en voldoet aan alle wet- en regelgeving en de eisen die vastgoedfinanciers stellen.
Verschillende vastgoedfinanciers stellen soms verschillende eisen, indien we weten bij welke instelling u een financiering aanvraagt zorgen wij dat het rapport naadloos aansluit op de eisen van de betreffende instelling.

Het opstellen van een bedrijfstaxatie is maatwerk en van diverse factoren afhankelijk, waardoor wij geen standaardtarief hanteren. Via het aanvraagformulier kunt u een offerte op maat aanvragen. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een offerte.

Wilt u meer weten over ons taxatieproces en het digitale klantenportaal? Klik dan hier:

Werkwijze

TAXATIE COLLECTIEF

Osseweg 36A
5351AE Berghem

Heermoesstraat 25
5232 KG s-hertogenbosch

0412-250013
info@taxatiecollectief.nl
www.taxatiecollectief.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN TAXATIE

Wilt u een taxatieaanvraag doen? Vul onderstaande contactformulier zo uitgebreid mogelijk in en wij leveren binnen één werkdag een offerte aan.

TE TAXEREN OBJECT

To top